Barn

Fortellingen om - Hele serien

Price:   kr. 234,-  kr. 98,-

Antall:         
Detaljer: Fortellingen om Kongeriket
Før hun døde, fortalte moren til "gutten med arret" ham de gamle legendene hun hadde hørt i sin barndom. Hun var overbevist om at en konge hadde regjert over byen. Men den onde Heksemesteren kom og forførte folket, kastet en trolldom over byen og forviste kongen.

Nå lever folket i den forheksede byen i mørket, og de sover om dagen. Funksjonshemmede mennesker blir kastet ut av byen, og foreldreløse barn blir tvunget til å bli slaver under den onde Heksemesteren. Den foreldreløse "gutten med arret" og broren, Lillegutt, rømmer fra den forheksede byen og finner Den store parken. Der arbeider menneskene om dagen og sover om natten. Her er det trygt.

Boka er tidligere utgitt på Prokla-Media under tittelen "Kongen, heksemesteren og den onde sirkel". Det er ei barnebok som egner seg som høytlesning, men det er også ei bok for de voksne, en lignelse på vårt liv med Gud.

Fortellingen om Motstanden
David og Karen Mains
Fortsettelsen av "Fortellingene om kongeriket". Vi får høre mer om Hero og hvordan det går når han blir en av kongens menn og skal gjøre kongens gjerninger. Hero vil egentlig ikke forlate tryggheten i den store parken for å reise tilbake til mørket i den forheksede byen. Han vet imidlertid at han må være lydig mot kongens kall.
Alder: fra 9 år.

Fortellingen om Gjenopprettelsen
David og Karen Mains
Nå er vi kommet til tredje og siste bok i "Fortellingene om..."-serien. Vi møter igjen Hero, som riktignok er god til å kjempe, arbeide og lede, men likevel har mye å lære om Kongen og kongeriket.
Et alternativ til Harry Potter. David og Karen Mains

Nåværende omtaler: 0

Kunder som har kjøpt dette produktet har også kjøpt: