Inspirasjon

Pakketilbud Bruden reiser seg og Planen

Price:   kr. 348,-  kr. 149,-

Antall:         
Detaljer:

Bruden reiser seg

Hvis du lengter etter en dyp og inderlige vandring med Jesus, så er dette en bok for deg. Forfatteren tar opp et viktig tema om endetiden: Forberedelsen av menigheten som Kristi brud. Forfatteren definerer skjønnheten, lidenskapen, karakteren, herligheten, salvelsen, kraften til endetidsmenigheten.
Planen

«Det øyet ikke har sett, og det øret ikke har hørt, det som heller ikke kom opp i menneskets hjerte, det som Gud har forberedt for dem som elsker ham.» (1. Korinterbrev 2,9)

Skriften forteller om et mysterium, en hemmelighet, forberedt for vår herlighets skyld – før tidenes morgen. Et mysterium så stort at det ikke oppsto i noe menneskes sinn. Ei heller hadde noe menneske hørt eller sett en slik herlighet. Denne boka inviterer leseren med på oppdagelsesferd blant Guds skatter og mysterier for om mulig å skue denne herligheten. Disse mysteriene er del av Guds storslagne plan for oss. En plan som fører deg på jakt etter en by som var tapt. En trone som må gjenerobres. Et rike som kommer. Og en brudgom som venter.

«Håvard Sand loddar djupt, og eg trur dette er ei av dei viktigaste bøkene som er skrive om å kome inn i Guds fylde og plan med våre liv!»
Asbjørn Simonnes PhD, medlem i Oaseleiarskapet

Nåværende omtaler: 0