Inspirasjon

Brudgommens venner - Carina og Håvard Sand
  • Modell: 2012

Price:   kr. 199,-  kr. 99,-

Antall:         
Detaljer:

– Håvard og Carina har skrevet en sterk bok ... som bør leses av alle som ønsker å være oppdatert på hva Gud gjør i endetiden.
Asbjørn Simonnes Leder for Oase i Norge

Lever vi på terskelen til den største omveltningen i historien, da Guds Ånd vil utøses som aldri før? Men også i en tid med rystelser som denne verden aldri før har sett.Bibelen taler om at én bestemt generasjon vil oppleve dette, og enderesultatet vil bli Jesu annet komme og den endelige opprettelsen av Guds rike på jord. I forkant av denne omveltningen tror vi at Gud vil reise opp en profetisk tjeneste som likner tjenesten til døperen Johannes, for å forberede sitt folk og verden på det som skal hende.

Denne boken vil hjelpe deg å forstå tiden vi lever i, og vise hvordan Gud kaller og utruster mange og til å leve og fungere som «brudgommens venner». Den vil gi inspirasjon til å leve nær Jesus i endetiden, og forberede en vei for hans komme.

Håvard og Carina Sand arbeider med Ungdom i Oppdrags bønnetjeneste Restore, et døgnkontinuerlig bønnearbeid. De har i flere år vært misjonærer på Filippinene og der spredt visjonen om et liv nær Jesus i endetiden. Tidligere har de stått bak to utgivelser på engelsk, senere oversatt til norsk under titlene Bruden reiser seg (2007) og Planen (2009).

 

 

Nåværende omtaler: 0

Kunder som har kjøpt dette produktet har også kjøpt: