Inspirasjon

Bli den du er - omfavn Guds drøm for deg
  • Modell: 2014

Price:   kr. 229,-  kr. 179,-

Antall:         
Detaljer:

«Bli den du er er en overveldende skjønn påminnelse om at vi er dypt elsket, akseptert og til stor glede for vår Gud – akkurat nå
Shannon Ethridge

Bestselgende forfatter av tjue bøker.

 

Gud har en drøm – som bare er for deg!

Det er håp! Håp for deg som lurer på om livet noen gang vil forbedre seg – om du noen gang vil forandre deg. Dette er Stasi Eldredges mest personlige bok til nå, der hun forteller om sin egen tidligere kamp i livet mot lavt selvbilde og avhengighet. Hun viser hvordan Gud trofast hjelper oss til et liv i frihet. Gud ønsker å gjenopprette deg, gjøre deg hel. Og han kan det! Han vil helbrede deg og hjelpe deg til å bli den du er. Den viktigste livsreisen enhver kvinne gjør, er den som fører henne til sitt virkelige jeg gjennom Guds kjærlighet. Dette er et fantastisk paradoks: Jo mer avhengig du blir av Gud, desto mer deg selv blir du – den kvinnen Gud hadde i tankene, selv før du ble født.

Stasi Eldredge er lærer og konferansetaler ved Ransomed Heart, en kvinneorganisasjon som arbeider for å hjelpe mennesker nærmere Gud. Sammen med sin mann, John, har hun tidligere utgitt bøkene Kvinnens skjønnhet og Kjælighet & Krig. De er solgt i flere millioner. Stasi elsker å formidle gleden og friheten i å kjenne Jesus, og hun brenner for at fl est mulig skal få oppleve ham. Hun elsker også å forsvinne inn i en god roman, gå turer i skogen hjemme i Colorado Springs og tilbringe tid med familie, venner og Gud.

ISBN 978 82 7199 437 2
Softcover med flaps
280 sider
Oversatt av Christin Reinholdsten

Video intervju med Stasi fra Club 700 Les smakebit fra boken her.

 

Nåværende omtaler: 0

Kunder som har kjøpt dette produktet har også kjøpt: