Inspirasjon

Tro det umulige

Price:   kr. 199,-

Antall:         
Detaljer:

Gud har lovet oss mirakler. Er du villig til å gjøre det som skal til for at det skal skje?
Vi ønsker alle Guds velvilje over livene våre. Vi ber og håper på hans mirakler, løfter og velsignelser. Men å bære Guds løfter innebærer ofte å bli strukket, det kan oppleves ubeleilig, og man må tålmodig gi løftene næring til det er tid for at de skal fødes. I Tro det umulige vever Heidi Baker sammen mange historier fra hennes eget liv og tjeneste – sterke gudsopplevelser og livsforvandlende visjoner – med den bibelske fortellingen om Marias svangerskap, for å vise deg hvordan du kan bli en katalysator for Guds herlighet her på jorden. Ha tro for det umulige, og se at Gud gjør mirakler gjennom deg!

Heidi Baker grunnla Iris Global sammen med mannen sin, Rolland. Sammen har de tjent som misjonærer i Indonesia, Hong Kong og i gatene i London før de fulgte Guds kall om å dra til Mosambik i 1995. De har stått ansikt til ansikt med uendelig fattigdom og nød, nå er de vitner til at Gud tar seg av mer enn 7000 barn. Heidi er forfatteren til Drevet av kjærlighet og medforfatter i Alltid nok og Kjærlighetens vei sammen med mannen sin.

ISBN 978-82-7199-436-5
Softcover med flaps
Omfang: 198 sider
Oversatt av Gerd Midtal Mathiesen
Første opplag: 2014

Anbefalinger
«Vi har hatt et nært samarbeid med Heidi Baker i sju år, og det har vært en enestående reise. Når du holder denne boken i dine hender så holder du i en dyrebar skatt. Heidi Baker lar deg få innblikk i selve kjernen av det som har gjort henne til det hun er i dag – og Iris Ministries til det det har vokst til. Gjennom bibeltekster og Heidis egne erfaringer får vi en bok som når til det innerste i vårt hjerte. Det blir nesten som et åndelig testamente fra denne spesielle kvinnen, hvor hun gir oss sin arv, en arv som beriker vårt liv og gir oss nøkler til å fullføre vårt eget løp med Gud.»
Elin Linde Fagerbakke
Leder, Kvinner i Nettverk

«Tro det umulige er Heidi Bakers egen historie og personlige skildring av et liv i dypt og nært vennskap med den levende Gud. Det er i denne relasjonen at troen for det umulige fødes. Boken utfordrer og inspirerer til å gi avkall på det egenkontrollerte livet til fordel for et liv i helhjertet etterfølgelse. Heidi Baker er selv eksempelet på hvilke velsignelser som kan forløses gjennom ett enkelt menneske som gir seg helt over til Gud!»
Anne Christiansen
Leder, JesusKvinner

Nåværende omtaler: 0

Kunder som har kjøpt dette produktet har også kjøpt: