Inspirasjon

Vokse i bønn - Mike Bickle

Price:   kr. 249,-  kr. 229,-

Antall:         
Detaljer:

Vokse i bønn av Mike Bickle

Veien til et dypere bønneliv

 

En praktisk framgangsmåte for å gjøre bønn til en del av hverdagslivet – som virker!

Som grunnlegger av International House of Prayer i Kansas City, USA, har Mike Bickle viet livet til å forstå og ta i bruk bønnens prinsipper og kraft. I Vokse i bønn ser han både på hva Bibelen lærer oss om bønn, og han gir oss del i mange av sine egne erfaringer. Slik viser han oss veien til et dypere bønneliv gjennom å bygge et sterkere forhold til Gud. Begynn i dag! Gud venter på å høre fra deg. Han ikke bare elsker deg – han liker å høre på deg når du ber, også når du er svak. Du kan være sikker på at bønnene dine betyr noe for Gud og har betydning for deg og dine omgivelser.
Mike Bickle er leder for Int. House of Prayer in Kansas City (IHOPKC), og har grunnlagt et universitet som tilbyr en 4-årig utdanning til kristen tjeneste. IHOPKC har en stab på tusen forbedere på heltid, og i bønnerom har det vært kontinuerlig bønn og lovsang siden 1999.

Mike har skrevet flere bøker, og på norsk er Etter Guds hjerte og Gled deg i Guds kjærlighet utgitt av Proklamedia.

 

Anbefaling

«Denne boka er truleg den beste eg har lese om bøn! Mike Bickle er kjend verda over som ein dyktig og inspirerande bibellærar, og han er også ein person som lever ut det han forkynner. International House of Prayer i Kansas har berørt tusenvis av spesielt unge menneske. Eg har sjølv fleire gongar erfart det dynamiske bønelivet som utfaldar seg der og møtt personar som er med å endre denne verda gjennom bøn og tilbeding.» Asbjørn Simonnes, dosent og dagleg leiar i Oase

Målgruppe: Alle kristne som ønsker et rikere bønneliv

Softcover 13x20,5 cm
Omfang: 456 sider
Oversatt av Ellen Ofte Jakobsen
Egen index for bønner
ISBN: 9788271995126

Nåværende omtaler: 0

Kunder som har kjøpt dette produktet har også kjøpt: