Inspirasjon

Naturlig overnaturlig - Mike Pilavachi & Andy Croft

Price:   kr. 248,-

Antall:         
Detaljer:
Naturlig overnaturlig av Mike Pilavachi & Andy Croft
De fleste av oss tror på Guds kraft. Likevel er det mange av oss som lengter etter å se mer av denne kraften i hverdagen. Hva er det som mangler?
«Naturlig Overnaturlig» utfordrer oss og viser hvordan et liv som er fylt med Den hellige ånd kan se ut. Guds hensikt var at vi skulle være avhengige av Den hellige ånd og bruke overnaturlige gaver i hverdagen. Å stole på Den hellige ånd er ikke rart, opphauset, eller bare er for spesielt interesserte. Det er for alle som vil kjenne Gud fullt ut. Denne boken er for deg som lengter etter å leve naturlig overnaturlig!
 
Det nye testamentes løfte er at Den hellige ånd skal utøses over alt kjød. I «Naturlig Overnaturlig» gir Mike og Andy en praktisk og lettfattelig innføring til livet i Den hellige ånd. Boken har potensiale til å forandre livet til enhver troende. Anbefales på det varmeste!
 Roy Godwin, forfatter av Strømmer av nåde og Velsignelsens vei
 
Mike Pilavachi og hans tjeneste har hatt en uvurderlig betydning både for meg personlig, og ikke minst for ungdomsbevegelsen vår Impuls - som vi trodde skulle være en enkeltstående inspirasjonshelg med Mike. På én side gav han oss innsikter i Guds rike som var så grensesprengende at det forandret oss for alltid. På den andre siden introduserte han oss for et liv med Jesus som var så naturlig, overkommelig og preget av trosglede at vi gikk alltid fra de samlingene med en større kjærlighet til Mesteren selv. Boka «Naturlig Overnaturlig» er for meg på mange måter selve hjerteslaget bak den enorme betydningen hans tjeneste har hatt på kirka - også min egen reise.
 Thomas Wilhelmsen, Lovsangsleder IMI - kirken
 
Ord, handlinger og under er ulike måter Jesus viste oss Guds rike på mens han var på jorda. I dag er vi som hans kirke kalt til å følge hans eksempel, og være et utstillingsvindu der gudsrikets kjærlighet vises fram på de samme måtene. I realiteten får nok «under» ofte mindre oppmerksomhet enn de andre uttrykkene, og nettopp derfor er en bok som dette så viktig. Med sin unike og herlige stil viser Mike og Andy oss at vi ikke trenger å være hverken eksperter eller en del av «den åndelige eliten» for å leve overnaturlige hverdagsliv. Alt vi trenger er et hjerte som forsøker å lytte, og et liv som forsøker å adlyde.
 Matt Redman, lovsangsleder og låtskriver, bl.a. av 10 000 Reasons
 
Mike Pilavachi er medpastor i Soul Survivor Watford i London, og grunnleggeren av Soul Survivor, en internasjonal bevegelse som utruster unge mennesker til å gjøre en forskjell i deres generasjon.
Andy Croft er medpastor i Soul Survivor Watford og er medforfatter sammen med Pilavachi i boken Storylines.
 
ISBN: 9788271995836
Utgivelsesår: 2019
Språk: Bokmål
Innbinding: Hefte
Størrelse: 205x130 mm
Sidetall: 215
 

 

Nåværende omtaler: 0