Familieliv

Kjærlighet uten grenser : Nick og Kanae Vujicic

Price:   kr. 248,-  kr. 179,-

Antall:         
Detaljer:

Kjærlighet uten grenser : En fantastisk historie om ekte kjærlighet som overvinner alt

Forfatter: Nick og Kanae Vujicic
 
Man trenger ikke å være en perfekt person for å finne en fullkommen kjærlighet.
 
Selv om han ble født uten armer og bein, har Nick Vujicic skapt seg et «latterlig godt liv». Men etter flere skuffelser på kjærlighetsfronten og et brutt kjæresteforhold, begynte han i midten av 20-årene å bekymre seg for at han aldri kom til å finne en kvinne som kunne elske ham, en han kunne dele livet med.
 
Så møtte Nick Kanae, og alt endret seg. Men på tross av den unektelige kjemien, måtte de navigere gjennom flere hendelser og vendinger som er en romantisk komedie verdig,
før de ble ett i ekteskapet.
 
I Kjærlighet uten grenser forteller Nick og Kanae hvordan de utrolig nok fant hverandre, falt for hverandre og deretter kjempet for å overvinne skepsisen fra andre rundt forholdet deres. Fylt med praktiske råd ethvert par kan dra nytte av, beskriver denne inspirerende boken et gudfryktig kjærlighetsforhold. Vi får følge ekteparet Vujicic på reisen fra kjærestestadiet og videre inn i de første årene av ekteskapet og foreldrerollen.
 
Mer enn noe annet er Kjærlighet uten grenser en inspirerende påminnelse om at når Kristus får være i sentrum av et forhold, vil ekte kjærlighet seire, selv over store utfordringer.
 

Nick Vujicic er evangelist, foredragsholder, forfatter og leder for "Life Without Limbs", en ideell organisasjon som forkynner evangeliet og bringer lindring til mennesker som lider rundt om i verden. Han taler jevnlig for store folkemengder om å overvinne hindringer og leve ut drømmer. Han har vært en populær gjest på programmer som CBS Sunday Morning, LIFE Today og Oprah's LifeClass. I utlandet har han to ganger vært gjest på 60 Minutes Australia. Nick har også et eget radioprogram med daglige sendinger. Han er født og oppvokst i Australia, men bor nå i Sør-California sammen med kona Kanae og sønnen deres Kiyoshi. Kanae er medforfatter til denne boken.

 

 
ISBN: 9788271995713
Utgivelsesår: 2017
Språk: Bokmål
Innbinding: Heftet
Størrelse: 205x130 mm
Sidetall: 266

 

Nåværende omtaler: 0

Kunder som har kjøpt dette produktet har også kjøpt: