Inspirasjon

Seier på Guds måte - Loren Cunningham

Price:   kr. 179,-

Antall:         
Detaljer:
Seier på Guds måte av Loren Cunningham
- å gjøre Jesus til Herre
 
Etter flere henvendelser så relansererer vi denne boken igjen. Loren Cunningham har et viktig budskap til nye generasjoner. Noe vi ikke kan la være å lese.

Jeg bråvåknet av at jeg ble kastet rundt i bilen – slengt omkring som en tøyball. Lyden av knust glass og metall slo mot ørene, da bilen rullet utfor veien. Smertene skar gjennom kroppen, hver gang jeg tra innsiden av bilen. Plutselig ble jeg kastet ut av et vindu, men ble hengende med underkroppen inne i bilen.» Denne bilulykken midt i den amerikanske ødemarken skulle forandre livet til Loren Cunningham, grunnleggeren av den internasjonale organisasjonen Ungdom i Oppdrag.Det førte til oppdagelsen av et åndelig prinsipp som «ladet opp» hans liv med Gud. Seier på Guds måte hjelper deg til å nne ny frihet, glede og kraft.

I denne boka deler Loren sin egen og andre kristnes tro og erfaring om:
– Hvordan det er mulig å tillate at Herren styrer hjem og økonomi, så han kan lede det hele framover mot nye vidtrekkende mål.
– Hvordan det er mulig å overgi helse, rykte og karriere til Gud, så du kan ikle deg Kristi radikale og kraftfylte liv.
– Hvordan det er mulig å legge familie og venner i Guds hender og slik få oppleve hans omsorg.


Loren Cunningham er, sammen med sin kone Darlene, grunnleggeren av den tverrkirkelige misjonsorganisasjonen Youth With A Mission (Ungdom i Oppdrag). Han var også med på å starte University of the Nations og er en av nestorene innen verdensmisjon. Loren er én av et titalls mennesker som har besøkt alle verdens land. Gjennom sin tjeneste som verdensmisjonær har han besøkt alt fra verdens fattigste slum­områder til statsledere og konger. Han har skrevet flere bøker, blant annet Er det virkelig deg, Gud?Verdens viktigste bok og Bibelen til hele verden, nå!.

 

 

ISBN: 9788271994051

Utgivelsesår: 2012

Språk: Bokmål

Innbinding: Heftet

Størrelse: 205x130 mm

Sidetall: 142

Nåværende omtaler: 0

Kunder som har kjøpt dette produktet har også kjøpt: