Inspirasjon

Gi rom for Guds nærvær
  • Modell: 2014

Price:   kr. 199,-

Antall:         
Detaljer:
La Den hellige ånd hvile over deg!
 
Hvordan kan du forvalte Guds nærvær på en god måte? Hvordan kan hans nærvær forbli over deg likesom duen hvilte over Jesus? Alle troende har selvfølgelig Guds Hellige ånd inni seg, men det er mulig å bli mer fylt av Ånden. Ja, så fylt at du fl yter over av ham. På denne måten får Den hellige ånd påvirke omgivelsene dine gjennom deg. Bli med på reisen! Møt mange store profeter og konger fra gamle testamentet som var kjent som mennesker av nærværet – mennesker «som Gud ville være sammen med» – for å sitere Johnson. I denne boken, oppmuntrer han deg til å jage etter mer av Guds nærvær, og la det ha førsteprioritet i livet ditt.
 
BILL JOHNSON er femtegenerasjons pastor med en rik erfaring i Den hellige ånd. Sammen med sin kone, tjenestegjør Bill for et voksende antall menigheter som samarbeider om vekkelse. Dette ledernettverket er felleskristent, og bygger relasjoner som istandsetter menighetsledere til å vandre i renhet og kraft. Bill og Brenda (Beni) Johnson er seniorpastorer i Bethel Church, Redding, California. Alle barna og ektefellene deres er engasjert i menighetsarbeid på fulltid. 
 
Bill Johnson har skrevet en rekke bøker og på norsk finnes også Når himmelen inntar jorden, Ansikt til ansikt med Gud og Momentum – Kraften i en åndelig arv, utgitt av Proklamedia.
 
Oversatt av: Christin Reinholdtsen
Grafisk: Kristian Kapelrud
Softcover 220 sider
ISBN: 978-82-7199-434-1
 
 

En liten smakebit fra boken:

 

Nåværende omtaler: 0