Skjønnlitteratur

Mot Morgengry nr 3. i Spencer familien
  • Modell: 2014

Price:   kr. 229,-

Antall:         
Detaljer:

Det er ikke uten grunn at Morgan Spencer omtales som «suksess-guruen». Men etter tapet av kona står han på kanten av stupet, og Livie, datteren på to år, er alt han lever for – inntil de dumper borti en kvinne med problemer som kanskje kan dra ham ut av hans egne.

Quinn Reilly gjorde det rette for fire år siden. Men mannen hun sendte i fengsel da hun stilte som vitne, er ute igjen. For å beskytte seg selv og de rundt henne, holder hun avstand til alle, men Spencer-familien begynner å bety noe for henne – ikke minst uimotståelige Livie og den uforutsigbare faren hennes. Til slutt tar hun sjansen på å be suksess-guruen om noe hun håper kan løse problemene hennes. Men denne gangen fører den alternative løsningen hans dem begge ut i noe de ikke er forberedt på. Kan de overleve møtet med fortiden og bygge seg en framtid?

Mot morgengry er tredje bok om gleder og sorger rundt Spencer-familien, men historien i denne boken står godt alene.

Kristen Heitzmann har skrevet en rekke romantiske spenningsromaner og vunnet flere priser for bøkene sine. Sammen med ektemannen Jim og storfamilien, kjæledyr og villdyr bor hun ved foten av Rocky Mountains.

Hun har tidligere utgitt Vingeslag og Stille som natten på norsk. I samme serie.

Softpocket
ISBN 978-82-7199-342-9
424 sider

E-BOK
Finnes som E-bok kan kjøes f.eks. hos: E-bok.no

 

 

Nåværende omtaler: 0