DVD

Viggo og Chris for tweens (DVD)
  • Modell: 2015

Price:   kr. 199,-

Antall:         
Detaljer:
I to av hovedrollene følger vi de to guttene Anders og Vegar, som spilles av Elias Kjøstvedt og Jacob Roland. De blir stadig utfordret på saker om hva som er sannhet og spørsmål om kristen tro. Guttene søker svar på nettet der Viggo og Chris dukker opp som hjelpere.
Viggo Klausen har fått med seg Chris Duwe som er kjent fra «Øystein og Chris». Han har solid bakgrunn i apologetikk og er engasjert i temaene som tas opp.
DVDen har trosforsvar som innfallsvinkel på ni temaer for barn hovedsakelig i alderen før tenåringsalderen.
– Trosforsvar er et viktig element i unges tro, mener Viggo Klausen, som er barne- og familieforkynner i Misjonsforbundet UNG.
Han er kjent for mange i hele Norge som en annerledes forkynner og musiker. Viggo er opptatt av å nå alle i familien med Bibelens ord, og han har vært med å utvikle nye gudstjenesteformer.

Eksempler på episodenes titler er: «Er alt relativt?», «Hvorfor lever jeg?», «Kan vi stole på Bibelen?» og «Hvorfor fikk vi fri vilje?!».
I løpet av en episode, som varer rundt ti minutter lengde, møter vi også «Eksperten» spilt av barne- og familiepastor Jan Kjosavik i Filadelfia Kristiansand, samt folk på gata og i butikker som svarer på spørsmål fra Viggo og Chris.
Sammen med DVDen følger et flott samtalehefte for tweensledere med spørsmål for samtaler, forslag til aktiviteter og opplegg for fordypning i hvert tema.

Nåværende omtaler: 0