Trosforsvar

Den lille skapelsesboka - Kjell J. Tveter

Price:   kr. 179,-

Antall:         
Detaljer:
Den lille skapelsesboka av Kjell J. Tveter
 
Kan det hende at ikke alt du lærer på skolen er riktig? Ble livet til ved en tilfeldighet, eller fi nnes det en annen forklaring? Dr. med. Kjell Tveter tar deg med inn i biologiens og vitenskapens verden på jakt etter tegn på en større intelligens. Lær blant annet om trekkfuglen beringloens utrolige reiserute, monarksommerfuglens migrasjon over fl ere generasjoner, universets opprinnelse, DNAets hemmeligheter og cellens fantastiske indre liv. Kanskje evulsjonslæren ikke har alle svarene om hvor vi kommer fra likevel?

Boken er spennende illustrert og tilrettelagt for ungdom og folk flest.
Egen side med spørsmål til ettertanke vil gjøre den anvendeløig i en skolesituasjon og i gruppearbeid. 
 
Mange av oss tenker kanskje ikke så mye over livet, hvordan det har oppstått, hvor komplisert det er og hvilke forutsetninger som må være til stede for at vi kan fortsette å leve på denne jorda. De fleste av oss har en tendens til å ta tingene for gitt. Vi er så opptatt med hverdagen at det blir liten tid til tanker rundt slike store spørsmål. Og det er sikkert fint og sunt å være glad og nyte livet uten å tenke på altfor vanskelige eller alvorlige ting. Men når vi får kjennskap til de kompliserte prosessene som finner sted i alt liv, vil de fleste synes det er interessant og spennende. Livsprosessene er en fascinerende greie.
Dr. med. Kjell J. Tveter
 

Dr. med. Kjell J. Tveter er utdannet kirurg og urolog. Han var professor i 23 år og avdelingsoverlege ved Ulle vål sykehus i 17 år. Han har undervist medisinske studenter i en årrekke, utdannet spesia lister i urologi og vei ledet kolleger til medisinsk doktorgrad. Han er nå pen sjonist. Tveter har tidligere utgitt best selgerene Livets mysterium og Livet – skapelse eller tilfeldighet?

 

• Storpocket, illustrert i farger
• ISBN 978-82-7199-523-2
• Omfang: 110 sider 

Les smakebit fra boken HER.

 

Finnes også som e-bok: Bestill her

 

Nåværende omtaler: 1

Kunder som har kjøpt dette produktet har også kjøpt: