Evangelisering

Jeg fant, jeg fant! - Arne G. Skagen

Price:   kr. 199,-

Antall:         
Detaljer:

Jeg fant, jeg fant! - Hverdagen blir aldri den samme

Forfatter: Arne G. Skagen

 
 
På en praktisk, humoristisk og hverdagsnær måte viser Arne G. Skagen med boken "Jeg fant, jeg fant" hvordan Jesus gjør oss til menneskefiskere på et hav av muligheter, og hvordan han kan få «søke» igjennom oss for å finne dem som er kommet bort.
 
«Den kristne troen utbrer seg gjennom at vanlige mennesker, fylt av Den hellige ånd, deler evangeliet med andre. Arne G. Skagen skriver med utrustning av troende som formål, og boken treffer. På en trosstyrkende og livsnær måte gjør han trosformidling overkommelig og attraktivt. Anbefales!»
Øystein Gjerme, Hovedpastor Salt Bergenskirken
 
«Boka er fri for de mange og (ofte) krevende evangeliseringsmetoder. Her er ikke bruksanvisningen på et vellykket samtaleopplegg, men snarere å følge det uforberedte livet slik det kommer til uttrykk for oss alle.»
Martin Cave, Pastor IMI Kirken, Stavanger
 
Arne G. Skagen (f. 1957) er utdannet brann- og sikkerhetsingeniør og har i en årrekke jobbet med risiko og beredskapsrådgivning i norsk indu-stri og næringsliv. Men de siste 13 årene har han vært ansatt i Kristent Nettverk for å hjelpe ulike menigheter i inn- og utland til å vinne nye mennesker for Jesus. Arne er gift, har fire døtre og er bosatt i Bergen.
 

Han har også skrevet bestselgeren «Endelig mandag», som ble utgitt av Proklamedia i 2012, og som er oversatt til flere språk.

 
ISBN: 978-82-7199-539-3 
Utgivelsesår: 2016
Språk: Bokmål
Innbinding: Heftet
Størrelse: 205x130 mm
Sidetall: 135
 

Nåværende omtaler: 0