Familieliv

Kjærlighetens fem språk - fargeleggingsbok for voksne

Price:   kr. 149,-

 Utsolgt 
Detaljer:

Kjærlighetens fem språk – En inspirerende fargeleggingsbok for voksne

Majestic Expressions's nye fargeleggingsbok er basert på New York Times bestseller "Kjærlighetens fem språk". Boken inneholder inspirerende illustrasjoner og sitater som vil hjelpe deg å ta i bruk fem ulike metoder for å kommunisere eller motta kjærlighet. Bli forfrisket og fornyet mens du mediterer på sannheter som hjelper deg å fostre dine nærmeste relasjoner. Og se hver side i fargeleggingsboken komme til liv etter hvert som du fargelegger dem.
 
Innhold:
- 55 håndtegnede illustrasjoner av høy kvalitet
- Tankevekkende sitater og praktiske tips som kan forandre nære relasjoner
- Aktiviteter som kan hjelpe deg å kommunisere hvert enkelt kjærlighetsspråk

Livet kan være krevende. Relasjonsproblemer er tunge for våre hjerter og sinn. Boken "Kjærlighetens fem språk" lærer oss hvordan vi kan bygge gode og trygge relasjoner. Forskning viser at det å fargelegge kan være et effektivt verktøy for stresshåndtering. Ro ned ved å fargelegge illustrasjonene i denne boken og mediter over de fem kjælighetsspråkene.

Jeg husker hvordan fargeleggingsbøker tok meg med til steder jeg aldri før hadde vært. Ved bruk av mine egne farger fikk bildene liv. Jeg tror at en fargeleggingsbok kan gjøre det samme for voksne. Voksne som trives i livet er gjerne fulle av eventyrlyst. Kjærlighetens fem språk – fargeleggingsbok er designet for å stimulere eventyrlysten i deg. Noe av det mest meningsfulle i livet er den eventyrlige kjærlighetsreisen. Jeg håper du vil fylle de neste sidene med farge og samtidig oppdage spennende ideer for hvordan du kan dele kjærlighet med de viktigste personene i livet ditt.
 
De fem kjærlighetsspråkene er:
Gode ord, gaver, tjenester, kvalitetstid og fysisk berøring.
Bruk de fargene du selv vil og vit at de alle kommuniserer kjærlighet.
Sitt ned, la skuldrene synke og gled deg over denne kjærlighetsreisen.
 
GARY CHAPMAN, Ph.D. forfatter av boken Kjærlighetens fem språk.
 
ISBN: 9788271995454
Størrelse: 250x250x12 mm
Sidetall: 112

 

Nåværende omtaler: 0

Kunder som har kjøpt dette produktet har også kjøpt: