Inspirasjon

Desperat etter Guds nærvær

Price:   kr. 248,-

Antall:         
Detaljer:

 

Desperat etter Guds nærvær - Guds plan for å forvandle ditt liv og din by

Forfatter: Rhonda Hughey

 

ER DU DESPERAT ETTER GUDS NÆRVÆR?
 
Bli kjent med Guds hjerte for sine barn, og la hans kjærlighet fornye deg! La Rhonda Hugheys forståelse av den åndelige tilstanden i dagens kristenhet åpne øynene dine for hva vi trenger mer enn noe annet: lidenskapelig kjærlighet til vår Far. En slik forvandling vil sette deg i stand til å påvirke mennesker rundt deg som er i desperat behov for hans berøring. Før vi får se at byene våre blir forvandlet, må det bli vekkelse blant de kristne.
 
«Jeg blir grepet og berørt av å lese boken "Desperat etter Guds nærvær". Lengselen etter Guds inngripen gjennomsyrer framstillingen. Boken skaper tro for at noe stort snart vil skje når Kristi legeme kommer i funksjon i enhet og kjærlighet. Les og bli forvandlet!»
– Asbjørn Simonnes PhD, Dosent ved HVO og daglig leder for Oase
 
«Jeg har hatt gleden av å dele talerstol med Rhonda Hughey og tolke henne, og vet at hun er hel ved. Hun lever hva hun preker, er dedikert til tjenesten og elsker Jesus. Denne boken vil gjøre mange desperate etter å oppleve Gud og erfare Hans hellighet.» 
– Bjørn Olav Hansen, Pastor, nasjonal bønneleder og forstander for det økumeniske Kristi himmelfartskapellet.
 
«En frisk og unik åpenbaring av Guds brennende lengsel etter å bruke sin kirke til å føre byer inn i det han har tenkt for dem …
Denne boka er en profetisk reise fylt av håp for hjerter som ønsker å bli en bolig for Gud!»
– Mike Bickle, leder for International House of Prayer in Kansas City
 
«Det som gjør Rhonda Hugheys bok så spesiell, er hennes forfriskende – og livsviktige – fokus på Guds nærvær … Hun hevder at hvis vår viktigste motivasjon er å være i hans nærhet, vil vi også få del i alle velsignelsene som følger med hans nærvær. Det er en herlig ukomplisert tilnærming.»
– George Otis, Jr., grunnlegger og leder for The Sentinel Group, forfatter av Bønn som forvandler
 
«Jeg kjenner en sterk bekreftelse i min ånd i det jeg helhjertet stiller meg bak sannhetene i denne kraftfulle boken.»
– Joy Dawson, internasjonal bibellærer og forfatter 
 
Rhonda Hughey er en profetisk røst og en erfaren leder som i over 20 år har stått i kampen for forvandlende vekkelse i nasjonene. Som en brennende leder med en revolusjonær ånd har Rhonda viet livet til å stride for at Guds nærvær og herlighet skal bryte igjennom i vår generasjon. Rhonda hjelper ledere verden over med å forberede seg og omgivelsene sine på at Gud skal komme og ta sin bolig blant dem og bringe forvandlende vekkelse. 
 
ISBN: 9788271995652
Utgivelsesår: 2017
Språk: Bokmål
Innbinding: Heftet
Størrelse: 205x130 mm
Sidetall: 256

 

Nåværende omtaler: 0

Kunder som har kjøpt dette produktet har også kjøpt: