Barn

Hvordan snakke så barn vil lytte og lytte så barn vil snakke

Price:   kr. 328,-

Antall:         
Detaljer:

Hvordan snakke så barn vil lytte og lytte så barn vil snakke 

Forfatter: Adele Faber og Elaine Mazlish
 
Du kan slutte å krangle med barna dine!
 
Dette er bestselgeren som vil gi deg det du trenger for å få et bedre forhold til barna dine – og deg selv. Boken har fått mye skryt av foreldre og profesjonelle over hele verden. Adele Faber og Elaine Mazlish har en jordnær, respektfull tilnærming som viser hvordan livet med barn i alle aldre kan bli mindre stressende og mer givende. I denne 30-års jubileumsutgaven deler de prisvinnende ekspertene sine nyeste kunnskaper og forslag med utgangspunkt i tilbakemeldinger de har fått gjennom årenes løp.
Disse kommunikasjonsmetodene – illustrert med  flotte tegninger som viser hvordan de kan brukes i praksis – gir deg kreative måter å løse vanlige problemer på. Du vil lære å:
 
- Takle barnets negative følelser - frustrasjon, skuffelse, sinne osv. 
- Uttrykke sinne uten å såre barnet 
- Vekke barnets samarbeidsvilje 
- Sette klare grenser og likevel bevare en god tone 
- Bruke alternativer til straff 
- Løse familiekonflikter på en fredelig måte 
 
Adele Faber og Elaine Mazlish er internasjonalt anerkjente eksperter på kommunikasjon mellom voksne og barn. De har utallige foreldres takknemlighet og det profesjonelle miljøets anbefalinger. 
 
Begge forfattere studerte under den avdøde barnepsykologen doktor Haim Ginott og er tidligere fakultetsmedlemmer ved New York School for Social Research i New York og Family Life Institute ved Long Island University. I tillegg til å holde mange foredrag over hele USA, i Canada og andre land har de vært gjester på alle de store talkshowene på tv, fra Oprah til Good Morning America.
 
ISBN: 9788271995676
Utgivelsesår: 2017
Språk: Bokmål
Innbinding: Innbundet
Størrelse: 230x150 mm
Sidetall: 328

 

Nåværende omtaler: 0

Kunder som har kjøpt dette produktet har også kjøpt: