Trosforsvar

Guds svar på den voksende krisen - Mike Bickle

Price:   kr. 248,-

Antall:         
Detaljer:
Guds svar på den voksende krisen av Mike Bickle

Et frimodig kall til handling i endetiden.

 
Unngå frykt og forvirring i endetiden. Bli utrustet til å samarbeide med Gud.
 
Dramatiske endringer vi har sett de siste årene – innen alt fra økonomi og politikk til moral og enda mer – har rigget scenen for en krise som påvirker alle områder av samfunnet. Denne krisen rammer imidlertid ikke bare ett land eller én region; hele menneskeheten står ved en korsvei.
 
Mike Bickle, leder for International House of Prayer i Kansas City, viser oss Guds konkrete respons på denne voksende globale krisen. Han gir oss et friskt bibelsk perspektiv på viktige temaer som:
- agendaen for å sekularisere og avkristne landet vårt 
- sekulærhumanismens økende innflytelse
- framveksten av IS og islamske ekstremister
- den overhengende økonomiske krisen
 
Det er mye som tyder på at vi er med i finaleheatet , og Herren forbereder sin brud for det som venter oss. Vi trenger, som Johannes, disippelen som Jesus elsket, å få rett perspektiv. Han fikk høre: «Stig opp hit, så skal jeg vise deg det som heretter skal skje.» Mike Bickle er bederen som med stor lidenskap for Jesus, hjelper oss til å våkne, sette kursen, rette ryggen og med glede vente på Jesu gjenkomst. Denne boken utfordrer, men har også et trøstebudskap til Kristi kropp i en tid som denne.
 - Bjørn Olav Hansen,
Pastor, nasjonal bønneleder og forstander for det økumeniske Kristi himmelfartskapellet
 

MIKE BICKLE er leder for International House of Prayer i Kansas City (IHOPKC) og grunnlegger av International House of Prayer University, som er en fireårig bibelskole for å utruste kristne til tjeneste. IHOPKC har en stab på sju hundre personer som sammen med ulike lov-sangsteam har ledet bønn døgnet rundt helt siden 1999. Han leder også den årlige Onething-konferansen for unge voksne. Bickle har skrevet flere bøker, deriblant Grepet av Jesus, Den profetiske tjeneste, Gled deg i Guds kjærlighet, Etter Guds hjerte og «Vokse i bønn». .


 

ISBN: 9788271995768
Utgivelsesår: 2018
Språk: Bokmål
Innbinding: Heftet
Størrelse: 205x130 mm
Sidetall: 306
 

 

Nåværende omtaler: 0