Inspirasjon

Sterkere enn stormen - Havilah Cunnington

Price:   kr. 248,-

Antall:         
Detaljer:
Sterkere enn stormen av Havilah Cunnington
Ikke gjør den åndelige kampen så komplisert
 
HVORFOR S TREVER JEG FREMDELES NÅR JEG TROFAST FØLGER GUD?
Alle møter utfordringer. På en hvilken som helst dag kan livets problemer ta pusten fra oss. Ekteskapet, økonomien, relasjoner og helse er typiske utfordringer, og det er bare begynnelsen. Sier ikke Bibelen at krigen allerede er vunnet? Hvorfor kjemper vi da fremdeles?
 
På en jordnær og praktisk måte skjærer den anerkjente forkynneren Havilah Cunnington gjennom forvirringen og viser oss hvordan vi kan:
• oppdage om det vi står overfor er indre kamper, motstand fra Gud eller reelle kamper med djevelen.
• legge fra oss misforståelser omkring åndelig krigføring og forstå hva Jesus egentlig sa om vår åndelige autoritet og den vissheten og tryggheten vi har i ham.
• stille de riktige spørsmålene og sette opp en realistisk slagplan for å vinne dag for dag.
 
Med humor og ærlighet gir Cunnington oss praktiske redskaper for å kunne vokse i møte med problemer, og hun utruster oss til å kunne vandre videre i visshet om at vi på grunn av Jesus virkelig er sterkere enn stormen.
 
 
«I denne boken oppmuntres vi til å tro. Tro på at den seieren Jesus har vunnet på Golgata gjelder for tid og evighet, og at den gjelder i dag i våre hverdagskamper. Gjennom en rikdom av bibeltekster og vitnes byrd, også vitnesbyrd som vitner om sårbarhet og krevende faser, bygges det håp og tro på at Jesus gir liv der håpløshet og mismot truer. Vi lever i en tid med tilspisset åndskamp, hvor det er behov for undervisning som gjør oss våkne og djerve. David vitner i Salme 40 om at Gud hadde dratt ham opp av den dype gjørmen, satt hans føtter på fjell og latt ham gå med faste skritt. Dette er et vitnesbyrd som Havilah Cunnington deler, og i denne boken formidler hun nøkler til å leve og tjene i lyset fra Jesus istedet for i skyggen av han som bare er mørke...»
 Elin Linde Fagerbakke, leder av Kvinner i Nettverk
 
«Jeg elsker den frimodige og ekte måten Havilah tar for seg dette temaet på. Hun lever dette budskapet helhjertet og minner oss om at i Kristus har vi alt vi trenger for å vinne.»
 Christine Caine, bestselgende forfatter og grunnlegger av A21 og Propel Women
 
«Havilah leder oss inn i dyptgripende, men likevel praktiske sannheter som inspirerer oss til en absolutt tillit til en god og fullkommen Far som alltid gir oss seier.»
 Bill Johnson, hovedleder i Bethel Church og forfatter av Når himmelen inntar jorden og Gud er god
 

Havilah CunningtonHavilah Cunnington jobber som pastor i Bethel Church og er grunnlegger av et veldedig nett fellesskap som heter Truth to Table, der hun daglig når ut til verden fra kjøkkenbordet sitt med bibelstudier, andakter og redskaper for å kunne leve som en sann leder. Havilah og mannen, Ben, bor i Redding i California sammen med sine fire sønner; Judah, Hudson, Grayson og Beckham. www.havilahcunnington.com

 

ISBN: 978-82-7199-580-5
Utgivelsesår: 2018
Språk: Bokmål
Innbinding: Heftet
Størrelse: 205x130 mm
Sidetall: 190
 

Last ned omslaget her.

Nåværende omtaler: 0