Barn

Lær dem å takke - Bodil Gjerland Sæbjørnsen

Price:   kr. 199,-

Detaljer:
Lær dem å takke - Bodil Gjerland Sæbjørnsen
Illustrasjoner: Olivia Filippi
 
Dette er en bok for deg som vil legge merke til alt det fine du har i livet ditt. Boken vil hjelpe deg å sette ord på ting du er takknemlig for, og hjelpe deg til å stadig finne nye ting å takke for. Altså en bok som du vil bli glad av. Aktivitetene i boken vil hjelpe deg og familien din til å huske enda bedre hva du har å være glad for.
Fra 4 år.
 
 
«Nydelig illustrert bok som inviterer barna til ettertanke og samtale. Boken er velegnet til bruk i bibelgrupper/ samlinger for barn i alderen (4-7 år) eller som et utgangspunkt for andakter til barn. Mor og far, dette er en fin bok til familieandakter!»
 Randi Anita Helvig, Regionsleder Norden, Mødre i Bønn
 
«Bodil lever i det hun lærer. Hun er brennende i sitt kristne liv, og ønsker at barn og unge skal oppleve sin store verdi, og oppdage gleden over å praktisere de kristne verdiene. Jeg kan varmt anbefale hennes bok om å takke.»
 Olav Sollid, Skoleutvikler i Kristent Pedagogisk Nett verk – et nettverk av kristne grunnskoler
 
«Takknemlige mennesker er gode å være sammen med, enten de er små eller store. Med denne nydelige og svært praktiske boka kan hele familien lære takknemlighet sammen. Den kan brukes ved frokostbordet, på sengekanten eller som en arbeidsbok for familiestunder. Anbefales!»
 Trond og Anne-Helen Sæthren, Ledere for Familiefokus, Ungdom i Oppdrags familiearbeid
 

 

ISBN: 9788271995997
Utgivelsesår: 2018
Språk: Bokmål
Innbinding: Innbundet
Størrelse: 225x225 mm
Sidetall: 51
 

Last ned omslaget her.

Nåværende omtaler: 0